ÁSZF

 

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

 

Dobedu Akadémia

 

Tartalom

1. A Szolgáltató

2. Tárhelyszolgáltató

3. A Penge Program megrendelése

3.1. A megrendelés elküldése

3.2. A visszaigazolás és az online platform elérése

4. Adatbeviteli hibák kijavítása

5. Vételár

6. A termék jellemzői

7. Fizetési feltételek és teljesítés

7.1. A fizetés

7.2. A teljesítés

8. Kellék és jótállás

8.1. Kellékszavatosság

8.2. Általunk vállalt jótállás (pénzvisszafizetési garancia)

8.3. Az igényérvényesítés módja:

9. Panaszügyintézés

10. Szerzői jogvédelem

11. Adatvédelem

12. Egyéb rendelkezések

 

A jelen ÁSZF útján kötött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, nem kerül iktatásra, a későbbiekben nem hozzáférhető, Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A § alapján törlésre kerül. A szerződés nyelve magyar.

 

Tájékoztatunk, hogy nem alkalmazunk magatartási kódexet.

 

Tájékoztatunk, hogy tekintettel arra, hogy programjaink, előadásaink kizárólag vállalkozóknak szólnak, az ő munkájukat segítik a fogyasztóvédelmi előírások a csomagok megrendelése során nem alkalmazandók.

 

A Szolgáltató 

 

Next Stage Brands Korlátolt Felelősségű Társaság

székhely: 1145 Budapest, Amerikai út 13.

Képviseli: Kircsi Levente, ügyvezető

cégjegyzék szám: 01-09-200516; vezetve a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában.

adószám: 25114942-2-42

közösségi adószám: HU25114942

e-mail cím: iroda@next-stage.hu

 

 

Tárhelyszolgáltató

A szerverés felhőszolgáltatást a Rackforest Kft. (székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22. 3. em. 3008.; elérhetőség: https://rackforest.com/kapcsolat/ ) és az Amazon Web Services EMEA SARL (székhely: 38 Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg; elérhetőség: https://aws.amazon.com/contact-us/?nc2=h_header ) nyújtja.

 

A csomagok megrendelése

 

3.1. A megrendelés elküldése

A programok különböző csomagokban érhetők el. 

A program a kiválasztott csomag leírásában található, erre szolgáló gombra (pl.: „Kérem a csomagot”) történő kattintással rendelhető meg.

A megrendelő űrlapokon a megrendelő megadja a leendő, vagy meglévő felhasználói fiók adatait, a fizetési módot, számlázási és szükség esetén szállítási adatokat.

A megrendelés elküldését követően átirányítunk a Barion oldalára. A bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg, így a bankkártya adatok hozzánk nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. (székhely: 1117 Budapest, Infopark sétány 1. I. ép. 5. em. 5.) a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A megrendelés elküldése előtt kérjük, hogy tekintsd át a jelen ÁSZF rendelkezéseit, valamint az Adatkezelési Tájékoztatót, mivel a megrendelés elküldésével és a megfelelő jelölőnégyzetek kipipálásával kijelented, hogy a jelen ÁSZF-et elfogadod és az Adatkezelés Tájékoztatót elolvastad.

Az adatok módosítására a megrendelés elküldéséig lehetőség van. 

A megrendelés az erre szolgáló „Megrendelem” gombra kattintva küldhető el. 

A fizetésről elektronikus számlát küldünk a megrendelő űrlapon megadott e-mail címre.

 

3.2. A visszaigazolás és az online platform elérése

 

A megrendelés elküldését követően a Szolgáltató visszaigazoló e-mailben jelzi a megrendelés elfogadását, ezzel létrejön az online szerződés. 

 

Amennyiben ezen visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 48 (negyvennyolc) órán belül a Megrendelő részére nem érkezik meg, akkor a Megrendelő szerződéses (fizetési) kötelezettsége minden további feltétel nélkül, automatikusan megszűnik és a vásárlás nem jön létre. A Szolgáltató nem felel a visszaigazolás elmaradásáért, ha a visszaigazolás azért nem érkezik meg időben, mert Megrendelő rossz e-mail címet adott meg, vagy az e-mailcíméhez tartozó tárhely megtelt, így nem tud üzenetet fogadni. 

 

Sikeres fizetés estén e-mailben küldjük meg az elektronikus számládat, valamint megkapod a programot tartalmazó aloldalhoz a hozzáférési adatokat. 

 

A személyes egyeztetés esetén a kifizetést követően felvesszük Veled a kapcsolatot e-mailben a konkrét időpont egyeztetése érdekében. Kérjük, hogy amennyiben mégsem felel meg a megbeszélt időpont, úgy azt mielőbb jelezd felénk. Amennyiben a megbeszélt időpont lemondásra kerül, úgy az egyeztetést egy másik időpontban tartjuk meg. 24 órán belül lemondott egyeztetés esetén az egyeztetés megtartottnak minősül.

 

A zárt facebook csoport elérhetőségét e-mailben, míg az egyes csomagokhoz járó könyveket postán továbbítjuk. A digitális kiadványokat a sikeres fizetést követően e-mailben, letölthető formában (PDF, docx, xls) küldjük meg.

 

Kérjük, az elküldés előtt ellenőrizd, hogy rendelésed megfelelő-e. Ha mégis tévedésből mást rendeltél, mint amit szeretettél volna, elírás történt, vagy nem érkezett meg a visszaigazoló e-mail, kérjük azt haladéktalanul jelezd felénk az iroda@next-stage.hu e-mail címen!

 

A Szolgáltatót a Megrendelő által tévesen és/vagy pontatlanul megadott rendelési adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

 

Adatbeviteli hibák kijavítása

Az adatbeviteli hibák javítására a megrendelés elküldése előtt bármikor lehetőség van. 

A programot a megrendelő egy, a nevére automatikusan létrehozott felhasználói fiókkal (e-mail cím és jelszó) éri el a networking.dobedu.hu/login oldalon bejelentkezve. Ezen oldalon belül a „Profil” menüpont alatt van lehetőség bejelentkezési és egyéb személyes adatok módosítására.

Amennyiben a megrendelés elküldését követően szeretnél bármin változtatni, úgy azt kérjük, haladéktalanul jelezd felénk az iroda@next-stage.hu e-mail címen.

 

Vételár

A vételár mindig a kiválasztott csomag mellett feltüntetett összeg, amely összegen túlmenően adó nem kerül felszámításra, így az a végső egyszeri vételár. 

 

A csomagok árának változtatási jogát a Szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. Az ármódosítás a módosítás időpontjában már megrendelt csomagra nem vonatkozik.

 

A könyvek csomagolásáért és postázásáért költség nem kerül felszámolásra. A csomagolás a mennyiségtől és mérettől függően bélelt boríték, vagy karton doboz.

 

A termék jellemzői

 

A megrendelhető csomagok lényeges tulajdonságait, így az program elérésének hosszát, a programhoz járó bónuszokat, azok jellemzőit az adott csomag található információs oldaláról lehet részletesen megismerni. 

Amennyiben további kérdésed merülne fel, úgy kérjük, azt írd meg nekünk az iroda@next-stage.hu e-mail címre.

Fizetési feltételek és teljesítés

 

7.1. A fizetés

 

A bankkártyás fizetéshez átirányítunk a Barion oldalára. A bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg, így a bankkártya adatok hozzánk nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. (székhely: 1117 Budapest, Infopark sétány 1. I. ép. 5. em. 5.) a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. Továbbított adatok köre: név, email cím, termék, megrendelés összege, dátum.

 

7.2. A teljesítés

 

Az online programok elérésének módját a sikeres fizetést követő visszaigazoló e-mailben küldjük meg. Az ott megadott oldalra belépve eléred az általad kiválasztott programot.

 

A digitális kiadványokat a sikeres fizetést követően e-mailben, letölthető formában (PDF, docx, xls) küldjük meg. 

 

A személyes egyeztetésre az előre egyeztetett időpontban kerül sor. Az időpontegyeztetés érdekében a fizetést követően felvesszük veled a kapcsolatot e-mailben.

 

A könyveket a megrendelést követő napon postázzuk. Várható szállítási idő 2-7 nap.

 

A zárt facebook csoport elérhetőségét e-mailben küldjük meg.

 

Kellékszavatosság és jótállás 

 

8.1. Kellékszavatosság

A Szolgáltató hibás teljesítése esetén a Szolgáltatóval szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthetsz a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint. Ennek megfelelően- választásod szerint-az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhetsz:

 

Kérhetsz kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az általad választott igény teljesítése lehetetlen vagy a Szolgáltató számára más igény teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérted, illetve nem kérhetted, úgy igényelheted az ár arányos leszállítását - végső esetben – kérheted a vételár visszatérítését.

 

Választott kellékszavatossági jogodról egy másikra is áttérhetsz, az áttérés költségét azonban Te viseled, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a Szolgáltató adott okot.

 

Az igényérvényesítéshez fontos, hogy a szerződés teljesítésétől számított 1 (egy) éves elévülési határidőn túl a kellékszavatossági jogaidat már nem érvényesítheted, továbbá köteles vagy bizonyítani, hogy az általad felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

 

8.2. Általunk vállalt jótállás (pénzvisszafizetési garancia)

 

Penge programunk esetén a networking.dobedu.hu/login oldalra történő belépést követő 3 (három) napig 100%-os pénz-visszafizetési garanciát vállalunk, ha nem vagy elégedett a programmal. Kérjük, hogy ilyen igényed az oldalra történő belépéstől számított 3 napon belül jelezd felénk e-mailben, az 1. pontban megjelölt elérhetőségen.

 

8.3. Az igényérvényesítés módja:

 

A 9. pontban foglalt igényed elektronikusan jelezd az 1. pontban megjelölt elérhetőségen.

Ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és jótállási igényt nem lehet egyszerre, egymással párhuzamosan érvényesíteni.

 

Panaszügyintézés

A panaszodat, kérdésedet, esetleges kérésedet igyekszünk a bejelentést követően azonnal orvosolni, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben vagy levélben az 1. pontban megjelölt elérhetőségeken. 

Az írásbeli panaszt a beérkezését követően 30 (harminc) napon belül írásban megválaszoljuk. 

 

Szerzői jogvédelem

A honlapokon található valamennyi tartalom (pl.: könyv, program, cikk, termékismertető, tájékoztató, jelen ÁSZF, ábra, kép, más információ illetve adat) szerzői jogvédelem alatt áll. Annak jogosulatlan felhasználása (pl.: másolása, terjesztése) büntetőeljárás megindítását és teljes körű kártérítési eljárást von maga után.

 

Bizonyos fent hivatkozott anyagok felhasználására a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása esetén van lehetőség. Kérjük, ilyen igény esetén vedd fel velünk a kapcsolatot az 1. pontban megjelölt elérhetőségeken. 

 

Az említett anyagok bármilyen formában történő rögzítése, másolása, sokszorosítása, megjelenítése, továbbadása és terjesztése Szolgáltató írásos engedélye nélkül szigorúan tilos. Ennek értelmében Kifejezetten tilos továbbá a digitális tartalmak nyomtatott vagy elektronikus újra felhasználása és/vagy értékesítése. Az ilyen írásos felhasználási engedély nélküli felhasználás esetén Szolgáltatót kötbér illeti meg. A kötbér összege képenként bruttó 80.000 Ft, illetve szavanként bruttó 30.000 Ft, videók esetén percenként 80.000,- Ft. A szerzői jogi jogsértés esetén Szolgáltató közjegyzői ténytanúsítást alkalmaz, melynek összegét szintén a jogsértő felhasználóra hárítja.

 

 Adatvédelem

A Szolgáltató a személyes adatok kezelésekor a honlapon elhelyezett Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint jár el. 

 

 Egyéb rendelkezések

A Szolgáltató bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani. Az esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.

Az oldalak használata feltételezi a Megrendelő részéről az internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét, valamint a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását. Javasoljuk, hogy használj vírus és spyware védelmi szoftvereket, friss adatbázissal, és mindenkor telepítsd az operációs rendszer aktuális biztonsági frissítéseit. A Szolgáltató a fentiekből eredő károkért mindennemű felelősséget kizár.

 

Utoljára frissítve: 2021. november 2.